Tuesday, June 9, 2009

Uudised

9. juunil 2009.a.
BrainKing´is on välja kuulutatud auhinnalised laulupeoturniirid kümnes lauamängus:
Laulu- ja tantsupidu ÜhesHingamine ja
Laulu- ja tantsupidu ÜhesHingamine (2)
Igaüks, kellel on vähegi aega arvuti juures istumiseks, võib siit leida endale sobiva mängu ja mängida tasuta, oma elu jooksul jõuab nii kõiki mänge mängida. Aga kui oled kärsitu ja tahad üheaegselt palju partiisid jm lisahüvesid, siis tuleb osta tasuline liikmelisus.
Mängude valik on seinast seina. Esimesel turniiril on male, rahvusvaheline kabe, profi viis ritta, massinard, revers 10x10, laevade pommitamine, go 13x13, lahtine kiire spionaaž, igaüks mängib igaühega ühe partii. Teisel turniiril on aatomimale ja konnake-froglet, igaüks mängib igaühega kahepartiilise matši.
Turniirid algavad nagu meie pidustusedki 2. juulil 2009.a. Oma käike võib teha rahulikult pärast laulupidu, aga BrainKing´i kasutajaks peaks hakkama ja turniirile registreeruma juunikuus, sest viimasel hetkel võib asi takerduda.
Mõtlemisaeg on mõlemal turniiril 20/1/30 Fischeri kellaga. Selgitus. Selline aeg ei luba iga käiku mitu päeva mõelda, aga mängijal on võimalus olla puhkusel ja mängudest eemal vähemalt 20 päeva.
Kui oled meelepärase lauamängu välja valinud, siis ava see turniir.
Registreeritud mängijate nimekirja kohal on link Registreeru sellele turniirile - sellel hiirega klõpsates näed ka ennast turniiri nimekirjas. Aga kui leiad turniiri, mis meeldib veel rohkem, siis on võimalik esialgu valitud turniirist loobuda lingi "Eemalda mind sellelt turniirilt" abil.
Kui näed, et "turniir ei saa alata", siis palun ära heitu sellest! Turniirikirjelduses on viide auhindadele. Neid valmistav kunstnik mängib ka ise BrainKing´is ja on väga huvitatud oma tööde tutvustamisest. Asi seisab kooskõlastamise taga BrainKing´i administraatoriga, enne seda on planeeritud veel mõni väike tegevus.
Turniirikirjelduse ülaosas on link näita reegleid . Mängureegleid saab igal hetkel vaadata ja neid võib selgeks saada mängides - programm ei luba reeglitevastast käiku teha.
Turniiri reklaam on korduvalt täienenud: http://brainking.com/en/Board?bc=128&ngi=1001198
Kes ei ole veel BrainKing´i kasutaja, sellel palun lugeda Minu lemmiksait BrainKing ja nende õpetuste järgi teha endale kasutajakonto. Kui miski on raskesti mõistetav, siis palun kirjuta mulle!

No comments: